середа, 24 травня 2017 13:05

Канадці готові розробити для українців соцмережу

Канадці готові розробити для українців соцмережу
Уже за 4 місяці українці отримають свою соцмережу Фото: politeka.net

В Україні може з'явитися нова соцмережа - альтернатива "ВКонтакте".

Програмісти з компанії StartupSoft на чолі з українкою Олександрою Струмчинською безкоштовно створять для українців нову соціальну мережу Ukrainians. Вона буде доступною одразу на трьох платформах: web, iOS і Android. Про це повідомляють на офіційній сторінці соцмережі.

Створять Ukrainians за однієї умови - до 1 червня пропозиція повинна набрати не менше 50 тис. підписів. Це доведе зацікавленість українців у новій соціальній мережі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розповіли, наскільки знизилась відвідуваність "ВКонтакте"

Так, уже сьогодні українці продемонстрували, що більше зацікавлені в Ukrainians, ніж у тому, щоб перейти на Facebook. Пропозиція IT-шників зібрала понад 69 тис. підписів. Працюватимуть над розробкою протягом чотирьох місяців.

16 травня президент України Петро Порошенко підписав указ про нові санкції проти Росії. Це стосується блокування соціальних мереж "ВКонтакте" і "Одноклассники" а також сервісів "Яндекса". В Україні заборонили найвідомішу і найпопулярнішу бухгалтерську програму 1С.

У РНБО заявили, що за відмову блокувати російські соціальні мережі інтернет-провайдерів жорстоко каратимуть. Для українських користувачів світової павутини покарання за обхід указу президента не передбачене.

Зараз ви читаєте новину «Канадці готові розробити для українців соцмережу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути