четвер, 13 вересня 2018 17:56

iPhone XS - ще більше екранного простору

  12 вересня компанія Apple презентувала новий iPhone XS
12 вересня компанія Apple презентувала новий iPhone XS

Конкуренція у світі мобільних гаджетів величезна, і щоб залишатися на плаву розробникам доводиться вигадувати все більше нових фіч, якими можна зацікавити досвідченого споживача.

Вийшла у світ чергова версія найобговорюванішого гаджету у світі. Презентація iPhone XS (в Алло можна стати в електронну чергу і бути одним з перших володарів даної моделі в Україні), як і було обіцяно Apple, відбулася 12 вересня 2018 року. Щоб максимально задовольнити запити еплофагів, основна увага була приділена технологічним новинкам, фото можливостям гаджета, колірним варіаціям корпусу і комфортності використання.

Фішки

• Більш "широкий" стерео звук
• Smart HDR
• Дисплей 120 герц 5,8 ", OLED, 2436×1125, 458 ppi
• Покращений передній TrueDepth-сканер, який дістався від попередньої версії, залишився "в строю". Його все так само використовують для "Face ID", створення емоджі-смайликів, портретних фото і т.д.
• Dual SIM через eSIM. Для Китаю 2 сім карти у версії Xs Max

  12 вересня компанія Apple презентувала новий iPhone XS
12 вересня компанія Apple презентувала новий iPhone XS

Дизайн: рекордно вузькі рамки, колірні варіації

Скляний корпус витягнутої форми з м'якими закругленими кутами обрамлений каркасом з хірургічної сталі габаритних розмірів 143,6×70,9×7,7 мм.

Згідно тренду безрамковості, мінімальні сполучні рамки iPhone XS стали ще тонші, завдяки чому дисплей збільшився і зайняв до 83% всієї фронтальної площі пристрою.

OLED-дисплей розміром в 5,85 "з олеофобним покриттям виконаний за технологією QHD Super Retina роздільною здатністю в 2436×1125 точок з щільністю 458 ppi. Новинка гаджета - багатий колір: iPhone XS пропонується в золотому кольорі.

Незвичайні можливості інтелектуальної камери

Головна вертикально орієнтована камера з сапфіровим покриттям трохи виступає з корпусу, оснащена двома датчиками по 12 Мгп, між якими розміщується LED-спалах. Функція оптичної стабілізації картинок і технологія штучного інтелекту дозволяють отримувати чудові знімки незалежно від освітлення. Фотокамера сама обчислює час, через який лазер відбивається від навколишніх об'єктів, створюючи по-справжньому реалістичну картинку.

  12 вересня компанія Apple презентувала новий iPhone XS
12 вересня компанія Apple презентувала новий iPhone XS

Функціональність тильної камери включає наступні опції:

1. Супер роздільна здатність. Технологія передбачає серію фотографій, виконаних під різними кутами і з'єднаних між собою.
2. Панорамна зйомка. Виконується з великим кутом огляду по горизонталі.
3. Розширений динамічний діапазон (Smart HDR). Дозволяє отримати якісну фотографію об'єктів з різним рівнем інтенсивності світла.

Включаючи ці режими можна створювати абсолютно фантастичні фотосюжети.

Селфі-камера на 7 Мгп також використовує технологію TrueDepth з тривимірним визначенням рельєфу обличчя для застосування різних фільтрів і масок. Відео Slow-mo записується зі швидкістю до 240 к/сек в Full HD-роздільній здатності на 1080 пікселів.

Найпотужніший на ринку

Новий гаджет від Apple отримав потужний процесор Apple A12 Bionic, 64 Гб - 512 Гб вбудованої пам'яті. Оновлена ​​версія операційної системи працює плавно і енергоефективно.

iPhone XS підтримує всі сучасні стандарти зв'язку, включаючи прогресивний гігабітний LTE, що є проміжним на шляху до 5G. Цей стандарт забезпечує стабільну швидкість скачування до 1000 мегабіт в секунду, не втрачаючи сигнал навіть на величезній відстані від вишки і перебуваючи в оточенні безлічі інших девайсів, які шукають підключення.

Серед переліку бездротових комунікацій:

· двохдіапазонний WiFi 2,4 Ггц;
· Bluetooth 5.1 nfc;
· модулі супутникової навігації GPS і ГЛОНАСС.

Живучість смартфона гарантована високим класом захисту від пилу і води за стандартом IP68, що дозволяє, за запевненнями розробників, безпечно опускати його на глибину до 3 метрів.

Модифікації

Ціна новинки - від 999 доларів (рекомендована вартість в США). Для задоволення різноманітних потреб користувачів продуктів Apple, компанія додатково випустила більш габаритний iPhone XS Max. Він отримав величезний 6,5 - дюймовий дисплей також з мінімальними рамками. Як бюджетний варіант є і третя модифікація - з LCD-дисплеєм діагоналлю 6,1 дюймів, спрощеним Face ID першого покоління.

  12 вересня компанія Apple презентувала новий iPhone XS
12 вересня компанія Apple презентувала новий iPhone XS

Висновок

Незважаючи на те, що з боку дизайну iPhone XS ненабагато відрізняється від попередньої ювілейної "десятки", легендарне продовження флагманських пристроїв отримало достатню кількість інновацій, інтелектуальні можливості камери і естетичну різноманітність корпусу.

Алло: чекаємо новинки Apple вже цієї осені

Представники компанії Алло повідомили, що очікують новинки в Україні вже цієї осені. Але вже зараз компанія анонсувала нову можливість для зацікавлених покупців нової продукції Apple: Алло пропонує "зарезервувати" місце в електронній черзі, натиснувши на кнопку "Бути першим" на відповідних товарних картках новинок на сайті Алло. Це дасть можливість стати одним з перших покупців офіційної продукції Apple, після офіційного старту продажів в нашій країні.

Зараз ви читаєте новину «iPhone XS - ще більше екранного простору». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути