Ексклюзиви
середа, 26 лютого 2020 09:33

iPhone 9: останні новини і чутки

iPhone 9: останні новини і чутки
Позиціонування Айфона 9 позначається як найдоступніший гаджет серед поточних лінійок Apple

Компанія Apple вирішила заповнити прогалину в ціновій категорії середнього сегменту випуском нового "бюджетного" смартфона. Досі тривають суперечки про те, буде модель називатися iРhone SE 2 чи Айфон 9, але користувачам мережі вже дещо відомо про характеристики. Компактний екран, звична кнопка Home, повернення Touch ID – чи не стане новий гаджет пережитком минулого та які в ньому очікуються оновлення, дізнавався Stylus.ua.

Кого зацікавить iPhone 9

Майбутня прем'єра є довгоочікуваним продовженням лінійки iРhone SE, випущеної ще 2016 року. Тоді вона викликала захват поєднанням доступної ціни і чудової продуктивності, поступаючись лише в деяких функціях і можливостях камери. Фахівці стверджують, що компанія Apple давно потребувала подібного пристрою, викликаного підвищеним попитом, а його поява здатна відкрити для бренду нові перспективи, обходячи Аndroid-конкурентів.

Позиціонування Айфона 9 позначається як найдоступніший гаджет серед поточних лінійок Apple. Він сподобається прихильникам телефонів компактних розмірів, а також тим, кому важлива якісна збірка, гарантія надійності, платформа iOS і присутність останніх технологічних досягнень.

Як виглядатиме Айфон 9

Згідно з останніми витоками і фото, довгоочікуваний смартфон перейме дизайн iРhone 8, отримавши легендарну кнопку "Додому" на головний екран і практично ідентичну передню панель. На оглядах видно, що логотип на задній кришці зміститься з верхньої частини в центр, а облямовувати гаджет ймовірно буде нова виблискуюча рамка з нержавіючої сталі. Також тривають суперечки про те, якими будуть межі дисплея: від краю до краю або все ж із збереженням досить товстих рамок.

Викладені в мережу відео показують, що камера смартфона ймовірно буде одиночною, змістившись вгору і поліпшивши тим самим свої оптичні здібності. Ходять чутки і про те, що якість зйомки в iРhone 9 ненабагато поступатиметься поточним флагманам.

Чого чекати від новинки

Не менш інтригують характеристики моделі. Інсайдери погоджуються на думці, що гаджет отримає мініатюрний за сучасними мірками 4,7-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 1334х750 пікселів на ЖК-матриці. Ємність батареї при цьому виявиться вищою, ніж у попередників, але без підтримки безпровідної зарядки. На даний момент поширені чутки про те, що Айфон 9 буде оснащений:

• флагманським процесором A13 Bionic;
• графічним чіпом власної розробки;
• сенсором Touch ID замість Face ID;
• датчиком розпізнавання натискань Haptic Touch.
• При цьому пам'яті в пристрої вистачатиме для зберігання даних: ОЗП — 3 ГБ і ПЗП — 64, 128 і 256 ГБ.

Коли вийде і скільки коштуватиме

Більш за все користувачів цікавить дата виходу смартфона і через який час після релізу він поступить у продаж. За джерелами Bloomberg, новинка побачить світ уже в березні 2020 року на весняній презентації, як це було чотири роки тому з випуском iPhone SE.

На думку експертів, успіх Айфону 9 забезпечить перш за все наявність привабливої ціни, яка має бути не нижчою за вартість попередника, яка складає $399 за базову модифікацію. Підвищення цінника може зіграти з Apple злий жарт, повернувши користувачів у бік доступніших конкурентів, таких як Samsung, Huawei або Xiaomi.

Зовсім скоро ми дізнаємося, наскільки актуальні чутки співпадуть з реальністю, а яка частина припущень залишиться міфами. У будь-якому випадку новоспечений смартфон вже збирає довкола себе небувалий інтерес, а що буде після його виходу? Відстежуй появу новинок в інтернет-магазині "Стилус" і будь насторожі!

Зараз ви читаєте новину «iPhone 9: останні новини і чутки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути