четвер, 24 травня 2018 07:25

Ілон Маск назвав нову загрозу для людей

Ілон Маск назвав нову загрозу для людей
Ілон Маск. Фото: K.Fund Media

Американський мільярдер, керівник Tesla Ілон Маск назвав літаючі автомобілі загрозою для пішоходів.

Свої припущення він висловив під час презентації свого стартапу The Boring Company, пише nv.ua."У майбутньому буде безліч літаючих транспортних засобів. Вони хаотично переміщатимуться у повітрі. Обов'язково з'являться ті, хто не буде обслуговувати свої автомобілі належним чином. Це неминуче призведе до падіння з неба, наприклад, покришки, яка кому-небудь відірве голову", - сказав Маск.

Глава Space X також презентував новий вид міського транспорту в Лос-Анджелесі Loop. У ній їздитимуть електричні капсули. Кожна розрахована на 16 пасажирів. Максимальна швидкість 241 км/год. Loop має доповнити наявні транспортні системи і лінії громадського транспорту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Послідовники Маска випробували першу комерційну ракету

Зараз над розробкою літаючих автомобілів працюють кілька десятків компаній з усього світу. Наприклад, над такими проектами працюють аерокосмічні компанії Airbus і Boeing.

Ілон Маск опублікував фото нового пілотованого космічного корабля Crew Dragon. На фото "Дракон" знаходиться в безлунній камері на випробуваннях електромагнітної взаємодії перед відправкою в вакуумну камеру NASA на станцію Plum Brook. Це важливий етап на шляху до підготовки запуску нового космічного апарату.

Зараз ви читаєте новину «Ілон Маск назвав нову загрозу для людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути