понеділок, 12 листопада 2018 11:25

Google Chrome заощаджуватиме гроші користувачів у мережі

Google Chrome заощаджуватиме гроші користувачів у мережі
Google Chrome захищатиме людей від платних підписок. Фото: znaj.ua

У 71 версії Google Chrome для смартфонів на базі Android та iOS з'явилася нова функція, яка дозволить заощадити гроші користувачів. Браузер захищатиме людей від платних підписок, про які вони можуть не знати.

Відкриваючи посилання, що здатні оформити платну підписку, користувачу надішлють про це повідомлення. В офіційного блозі розробників Google повідомляють, що інтернет-оглядач вийде у грудні 2018-го. Зараз охочі можуть встановити бета-версію, щоб протестувати нову можливість, пише znaj.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що українці найбільше шукали у Google 2017-го

Компанія Google розробила цю функцію після дослідженнь, які з'ясували, що кожен місяць не менше 3 млн користувачів Chrome переглядають сайти з мобільними підписками і натискають на посилання, після чого з їхніх рахунків списують гроші.

Україномовного контенту в інтернеті більшає, але російськомовний все одно переважає. Директор Google Україна Дмитро Шоломко в інтерв'ю для Главком розповів, що треба робити, аби у пошуковику з'являлося більше інформації рідною мовою. Користувачам, які хотіли б бачити більше україномовних результатів, він радить спершу "підчистити" російськомовні налаштування.

Зараз ви читаєте новину «Google Chrome заощаджуватиме гроші користувачів у мережі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути