пʼятниця, 27 вересня 2019 11:48

Facebook почав приховувати лайки

Facebook почав приховувати лайки
Facebook приховує лайки під постами в Австралії Фото: iTechua

В Австралії Facebook тестує систему, що приховує дані про кількість схвальних оцінок під опублікованими повідомленнями і відео.

Інформація про кількість лайків під публікаціями буде доступною лише для авторів повідомлень. Відповідну інформацію повідомив національний телеканал SBS з посиланням на офіційну заяву представника компанії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Facebook запускає віртуальний світ

"У нас є багато відгуків від організацій, що займаються охороною психічного здоров'я, з якими ми працюємо, - каже директор по корпоративній політиці Facebook Australia Міа Гарлик. - Система, що приховує дані про кількість лайків просто виведе число з рівняння, щоб люди могли зосередитися на якості своїх взаємодій і контенту, а не так на кількості симпатій або реакцій. Ми сподіваємося, що користувачам буде комфортно ділитися інформацією на платформі, а не відчувати, що це конкуренція".

Наразі в Facebook не готові поширити тестування системи на інші країни. Рішення про її остаточний запуск приймуть пізніше.

У липні в соціальній мережі Instagram почали тестувати функцію прихованих лайків. Зараз вона проводиться серед користувачів в Австралії, Канаді, Бразилії, Нової Зеландії, Японії, Італії та Ірландії.

Зараз ви читаєте новину «Facebook почав приховувати лайки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути