четвер, 21 червня 2018 07:08

Великі і доступні - лінійка iPhone в 2018 році

Автор: wsj.com/
  Нова лінійка телефонів вийде у вересні
Нова лінійка телефонів вийде у вересні

У вересні Apple представить три нові моделі iPhone. Дві - дорогі версії поточного iPhone X з OLED-дисплеями, і молодша - з LCD моделлю. Компанія великі надії компанія покладає саме на бюджетний пристрій.

"Продажі iPhone X з цінником від $999 не стали провальними, але і не обійшли попереднє покоління. Тому експертів найбільше цікавить питання вартості нової лінійки. iPhone X 2018 роки з діагоналлю екрана 6,4 дюйма буде коштувати ще дорожче. Незважаючи на зростання доходів, інвесторів Apple хвилює питання зниження обсягу продажів. З цією проблемою якраз впорається LCD-модель, яка повинна стати більш масовою. Дешевший екран і корпус телефону мають допомогти вийти на ціну у $550- $650", - повідомляє The Wall Street Journal.

Автор: wsj.com/
  Ймовірні характеристики нових телефонів
Ймовірні характеристики нових телефонів

Apple просила постачальників компонентів скоротити обсяги поставок на 20%. Аналітики припускають, що мета компанії в даному випадку - наростити частку на ринку. Після виходу нових моделей ціна на старі знизиться, і це дозволить Apple продати більше iPhone 8, 8 Plus і X.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Продам нирку, щоб купити це диво" - найцікавіше з обговорення нового iPhone.

У Twitter з'явилося відео, на якому зображений новий iPhone 8. У 11-секундному ролику видно, що задня панель зроблена зі скла, камера подвійна, а корпус оздоблює металева рамка. Кнопка Home, судячи з усього, буде під склом на передній панелі. Діагональ екрану - 5,7 дюйма. Також смартфон отримає фронтальну камеру з 3D-можливостями.

Зараз ви читаєте новину «Великі і доступні - лінійка iPhone в 2018 році». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути