четвер, 11 вересня 2014 12:30

"Продам нирку, щоб купити це диво" - найцікавіше з обговорення нового iPhone

"Продам нирку, щоб купити це диво" - найцікавіше з обговорення нового iPhone

9 вересня компанія Apple у м. Купертіно (США) представила смартфон iPhone 6 у двох розмірах. Це нові iPhone 6 і iPhone 6 Plus. Обидві версії стали тонше попередників. Проте сюрпризом для шанувальників айфонів стало збільшення діагоналі екрану, що вже викликало хвилю критики. Молодша модель отримала екран в 4,7 дюймів, тоді як старша — 5,5 дюймів. Велика діагональ викликала серед користувачів смартфонів хвилю насмішок, оскільки раніше "яблучники" називали інші телефони "лопатофонами". Тепер же вважають збільшений екран великим досягненням.
Ціни на новинку у США стартують від 199 доларів за 16 ГБ версію і до 399 доларів за 128-ГБ версію (за умови підключення до оператора). У жовтні iPhone 6 з'явиться у продажі в Україні і буде коштувати 16 тисяч гривень.

Ми зібрали для вас окремі коментарі людей, які висловлювалися у мережі в день презентації новинки від Apple.

Олексій Голобуцький, політолог

Розбіглися вони нам допомагати у війні проти Росії! Сьогодні ж презентація 6-го айфона. Вони скоріше один одного в чергах передушать...

Група МКХ "Вконтакте"

C сьогоднішнього дня всі 5-ті айфони працюватимуть повільніше, а екрани здаватися незручно маленькими, ну і в цілому він буде здаватися власнику потворним, недоробленим девайсом. Власники ж четвертого айфонів взагалі будуть викинуті на задвірки цивілізації, і їх офіційно можна буде ображати.

Сергій Дідковський, піарщик

П'ятий айфон. Це вінтаж, зрозумійте. Просто повірте. Ну будь ласка. Це ретро. Хлопці, друзі, брати і сестри. Це відмова від консюмеризму. Ми не женемося за модою. Прошу вас, вірте мені.

віктор.nag

Вітаю всіх з Новим Айфоном! У цей знаменний день хочеться побажати щастя, здоров'я, довгих років життя, успіхів у праці та особистому житті ... Нехай ніколи не збідніє батарея Вашого смартфона, екран залишається яскравим і контрастним, а кількість палиць якості зв'язку завжди буде максимальним! Ура товарищи! ЗИ. Пора чи що ще один вихідний на календар додавати? Або новий рік переносити на вересень))))))

Юрій Юрійович

Дизайн у них просто жахливий. Реально ILopata & ILopata Plus

danakі

Ну коли вже телефоном можна буде поголитися?

AterCattus

Що так все танцюють навколо цих айфонів ... Може це вже я не нормальний)

Завен Мкртчян

Ніяких інновацій, нудьга

Sketch_Turner

Ви трохи неправильно сприймаєте телефон зараз. Це мультимедійний пристрій, який мало не в останню чергу заточений під розмови по стільникових мережах. В першу чергу люди використовують телефон через інтернет. А там як ніколи потрібен і великий екран, і величезне дозвіл. Я не говорю, що всім тепер потрібен великий телефон. Ні. Але не варто думати "Куди таке треба?". Якби було не треба, не з'явилося б. =)

lolmaus

Ну ось цей день настав. Всі яблучники, які ще вчора з презирством тролили власників "лопат", сьогодні будуть із захватом розповідати про інноваційний розмірі екрану, який суміщає переваги телефону і планшета.

Сергій Д

IPhone 6+. Цим плюсом, ймовірно, мають на увазі те, що дівчаткам тепер на нього не тільки насосати доведеться.

Aleksey Cherenkevichcherenkevich

Алло. Тобі зручно говорити?
Ні. У мене iPhone 6 plus

Ельдар Murtazineldarmurtazin

Пам'ятаю як користувачі iphone доводили, що фаблети Note це лопати. Величезний iphone 6+ вище на півсантиметра і це заочно зручніше. Ну ок

Smmsung Russiasmm_sung

Уоу-уоу. В Apple зробили телефон, який може знімати відразу багато СЕЛФІ підряд? Знали, чим догодити своєму споживачеві.

Сергій Д

В цілому не так провально же Apple виступили, так? Дві лопати: саперна і совкова. Годинник з секундоміром симпатичні. Нормально виступили. А якщо серйозно, то неофіційний слоган Apple "Вам ​​це не потрібно" можна міняти на "ми дамо вам це на пару років пізніше конкурентів".

Пиво і Любов

Коли ажіотаж навколо Apple спаде, куплю його бабулі, якраз під сезон картоплі

Ніко Байдюк

Лихоманка Ебола не викликає стільки страждань, скільки реліз нового телефону і чужі гроші витрачені на нього :)

Павло Рогов

Ну, треба сказати що нарешті у яблофонів є нормальний дизайн. Тепер зі спокійною совістю продам свою нирку щоб купити це чудо.

Kapitan_Vanya

З'явилася довгоочікувана підтримка альбомної орієнтації. OMG а що на айфонах не було? Взагалі звичайно сектанство позамежне. Еппл з запізненням робить, то що давно є у конкурентів, але шанувальники пісяють окропом.

dikkini

Справа не в тому що apple зробила все щось нове, чого немає у конкурентів. Так, нічого нового немає, питання в якості опрацювання та деталей використання цих технологій. Тобто, той же NFC, тільки працює гладко і не тупить (як приклад, у мене на Nexus NFS теж не тупив), тому шанувальники "пісяють" від цих новвоведение, які вже як рік-два є у інших телефонів. (все вищесказане не стосується розмірів екрану)

Pasha4ur

За камеру, що випирає Джобс б цим би телефоном в дизайнера і запустив би.
Коліщатко на годиннику зручне... для правшів, а лівше (15%) не дуже. Можна було по-іншому це реалізувати

olegkrasnov

Випираюча камера і сірі смужечки, схожі на лампаси на радянських трико

saanneekk

Applе, я не вірю ... Як ти могла? Що з тобою стало? Я розчарований.

zIs

Історія повторюється :) Колись були КПК, їх розміри потихеньку росли, потім знову ставали менше. Можливо, через рік-два вони знову зроблять телефон 3.5 дюйма.
У мене 4S і взагалі шкода, що вони відмовилися від формфактору 3.5". Серед моїх знайомих багато людей, які люблять телефони-лопати і щиро не розуміють, навіщо ще й планшети потрібні. А мені якось ближче ідея маленького телефону і великого планшета.

 

Зараз ви читаєте новину «"Продам нирку, щоб купити це диво" - найцікавіше з обговорення нового iPhone». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути