середа, 10 вересня 2014 11:14

Новий iPhone 6 за 16 тисяч гривень з'явиться в Україні у жовтні
5

Фото: The Verge

Компанія Apple на презентації в Купертіно представила смартфон iPhone 6 в двох розмірах.

Це - нові iPhone 6 і iPhone 6 Plus. Обидві версії стали тонше попередників. Молодша модель отримала екран в 4,7 дюймів, тоді як старша - 5,5 дюймів. Тепер Apple увійшла в сегмент фаблетів.

Смартфони оснащені Retina HD-екраном з захисним покриттям, а також новим 64-бітним чіпом Apple A8. Новий процесор на 20% швидше, на 50% швидше стала графіка, кажуть в Apple. За розмірами A8 на 13% менше свого попередника A7.

Віце-президент Apple з маркетингу Філ Шиллер обіцяє iPhone 6 "стійку продуктивність", тому пристрій зможе, за його словами, працювати на повну потужність, при цьому не нагріваючись.

По часу роботи від батареї новий смартфон буде краще попередника, кажуть в компанії. Але iPhone 6 Plus, як обіцяють, зможе пропрацювати 24 години в режимі розмови у стандарті 3G.

Дозвіл камери залишилося колишнім - 8 МП, проте модуль вбудований новий, який повинен забезпечити якість знімків краще, ніж раніше. В камері з'явилася оптична стабілізація зображення.

Ціни на новий iPhone стартують від 199 доларів за 16 ГБ версію і до 399 доларів за 128-ГБ версію (за умови підключення до оператора).Продажі перших iPhone 6 в США почнуться 19 вересня, передзамовлення стартує з 12 числа. У жовтні iPhone 6 з'явиться у продажі в Україні і буде коштувати 16 тисяч гривень.

Зараз ви читаєте новину «Новий iPhone 6 за 16 тисяч гривень з'явиться в Україні у жовтні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути