вівторок, 30 січня 2018 05:16

Apple скоротить вдвічі виробництво iPhone X

Apple скоротить вдвічі виробництво iPhone X
Apple скаржиться на низькі продажі iPhone X. Фото: Tehnot

Компанія Apple направила постачальникам компонентів в Азії лист, в якому йдеться про намір скоротити вдвоє виробництво смартфонів iPhone X в першому кварталі 2018 року через низькі продажі.

"Нова модель, що надійшла у продаж 3 листопада, продемонструвала низькі обсяги продажів у США, Китаї і на європейських ринках. Тому замість спочатку запланованих до випуску 40 мільйонів смартфонів буде випущено 20 мільйонів iPhone X", - йдеться в листі, пише Nikkei Asian Review.

Таке рішення, зазначає видання, може привести до кризи для постачальників Apple. Збиток від скорочення виробництва можуть досягти "мільярдів доларів". Крім того, це може привести до уповільнення переходу до технології OLED-дисплея від рідкокристалічних дисплеїв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Продам нирку, щоб купити це диво" - найцікавіше з обговорення нового iPhone

Також Nikkei Asian Review передбачає, що Apple може відмовитися від розширення числа смартфонів, створених за цією технологією, на користь традиційних моделей.

Китайський бренд Vivo презентував смартфон із вбудованим у дисплей сканером відбитків пальців. Vivo X20 Plus UD - перший у світі смартфон з такою функцією. Ґаджет має 6,43-дюймовий безрамковий AMOLED-дисплей. Співвідношення його сторін 18:9. Роздільна здатність - 2160Х1080 пікселів. Між переднім склом і панеллю дисплея розташований датчик відбитків пальців. Він розблоковує телефон за 0,6-0,7 с.

Зараз ви читаєте новину «Apple скоротить вдвічі виробництво iPhone X». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути