понеділок, 08 січня 2018 16:12

Американці розробили штучних чоловіків для сексу

  У США розробили штучних чоловіків для сексу. Фото: It-hack
У США розробили штучних чоловіків для сексу. Фото: It-hack

Каліфорнійська компанія Realbotix розробила штучних чоловіків для сексу.

Моделі будуть здатні обіймати власника, запам'ятовувати його звички, а також розмовляти на теми, котрі цікавлять співрозмовника, передає The Daily Mail.

"Якщо жінки так зацікавлені в отриманні задоволення від вібратора, уявіть собі, як вони будуть відчувати себе з роботом, який може їх обіймати", - зазначив засновник Realbotix Метт Макмуллен.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Робот-діджей отримав роботу в нічному клубі

Думка щодо створення штучного чоловіка пришла до фахівців Realbotix після того, як минулого року вони розпочали успішний продаж жіночої версії робота. Лялька, яка вміє розмовляти, стала такою популярною, що інженери вирішили створити ії чоловічий відповідник.

"Роботом керуватиме додаток для штучного інтелекту під назвою Harmony, яке синхронізуватиметься з начинкою і дозволятиме андроїдам спілкуватися, здобувати нові навички й задовольняти всі сексуальні бажання власника. Покупці зможуть вибирати зовнішність, тип статури і колір шкіри робота, а також розмір і форму його геніталій", - йдеться у повідомленні.

Робот HUBO взяв участь у естафеті олімпійського вогню в південнокорейському місті Теджон. Машину створили інженери Корейського інституту передових технологій.

Зараз ви читаєте новину «Американці розробили штучних чоловіків для сексу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути