середа, 23 травня 2018 08:55

Американці готують до випуску революційно новий смартфон
4

Американці презентували революційно новий смарфон  Hydrogen One
Фото: theverge.com
Американці презентували революційно новий смарфон  Hydrogen One
Американці презентували революційно новий смарфон  Hydrogen One
Американці презентували революційно новий смарфон  Hydrogen One

Американська компанія-виробник високоякісних відеокамер RED заявила, що готує революційно інший смартфон, що вирізняє його серед решти пристроїв на Android. Журналістам вдалось дізнатись, що смартфон матиме назву Hydrogen One, пише theverge.com.

RED Hydrogen One вже називають одним із найамбітніших і цікавих смартфонів за останні кілька років. Презентація запланована на літо 2018 року. Представники ЗМІ мали змогу ознайомитися з одним із прототипів Hydrogen One на заході RED. Hydrogen One має більші габарити від iPhone 8 Plus. Металеві грані пристрою мають зазубрений рельєф, завдяки чому його зручніше тримати в одній руці, а кнопка включення, розташована на правому торці, є одночасно і сканером відбитків пальців.

Смартфон оснащений стереодинаміками, роз'ємом для підключення 3.5-мм навушників і портом USB Type-C. Ґаджет має об'ємний звук. Завдяки технології A3D користувач чує будь-які звуки в іграх і кіно так, як ніби це відбувається навколо нього.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Siri заговорить по-іншому

Представлені прототипи працюють на процесорі Qualcomm Snapdragon 835, але, ймовірно, у фінальній версії буде топовий Snapdragon 845. У компанії планують обладнати смартфон змінними лінзами від Canon, Fujifilm, Nikon, Leica.

Цікавою функцією Hydrogen One має стати "голографічний режим", що дає змогу записувати і переглядати 3D-фото і відео. Суть роботи такого екрану полягає в проектуванні 3D-об'єктів, на яке користувач зможе дивитися під різними кутами, що призводить до ілюзії "тривимірного зображення".

Вартість смартфона в алюмінієвому корпусі становить $1195 (31 100 грн), у титановому – $1595 (41 400 грн).

Дизайнер компанії DBS Designing представив концепт майбутнього iPhone. Ґаджет може з'явитися у 5 кольорах. Це - сріблястий, сірий, червоний, золотий і чорний. Пристрій матиме потрійну камеру. Основна отримає додатковий модуль. Він дозволить домогтися п'ятикратного оптичного збільшення знімків. Камера не виступатиме з корпусу. У ньому також буде виріз для датчиків Face ID.

Зараз ви читаєте новину «Американці готують до випуску революційно новий смартфон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути