середа, 11 вересня 2019 09:59

Алло: офіційні Apple iPhone 11, 11 Prо, 11 Pro Max очікуються в Україні в найближчі кілька тижнів

10 вересня в Купертіно компанія Apple провела традиційну осінню презентацію, на якій були представлені довгоочікувані новинки, а саме: 3 нових айфона - Apple iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max; Apple Watch 5-го покоління і "бюджетний" 10.2 дюймовий iPad. У цій статті ми детально розглянемо нові смартфони від компанії Apple.

  Компанія Apple представила 3 нових айфона - Apple iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max
Компанія Apple представила 3 нових айфона - Apple iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max

Як і очікували експерти на підставі багаторазових витоків, всі представлені новинки в цьому році отримали незначні зміни в дизайні. Кардинально був перероблений тільки основний блок камер на тильній стороні смартфонів iPhone 11 Pro і 11 Pro Max: всі 3 смартфони отримали ультра широку камеру, яка дозволить робити ширококутові фото і відео зйомку з захопленням 120°.

Тепер детально розглянемо кожен з представлених айфонів.

Apple iPhone 11

iPhone 11 прийшов на зміну досить популярному iPhone Xr. Смартфон отримав поліпшення у вигляді додаткового основного ультра широкого об'єктиву, нового процесора A13 Bionic і трохи поліпшеного акумулятора у порівнянні з попередником. З огляду на шикарну автономність iPhone Xr, можна сміливо вважати, що iPhone 11 буде найавтономнішим смартфоном в лінійці, завдяки оновленому процесору A13 Bionic з підтримкою штучного інтелекту.

Apple iPhone 11 Pro/Max

Саме для тих, хто хоче отримати максимум від свого гаджета, були представлені "Pro" версії смартфонів. Обидва пристрої прийшли на зміну торішнім iPhone Xs і iPhone Xs Max. Як і роком раніше, покупцям представлені дві діагоналі на вибір - 5.8 і 6.5 дюймів. Між собою новинки нічим не відрізняються, крім автономної роботи на користь "Мах" версії.

З цікавих особливостей новинок хочеться відзначити оновлений екран, який отримав назву Super Retina XDR display і виконаний за технологією OLED. В кінцевому підсумку дисплеї стали ще більш яскравими, насиченими і контрастними. Як і раніше, дисплеї підтримують технології HDR і True Tone.

За продуктивність "Pro" версій айфонів відповідає оновлений процесор Apple A13 Bionic, що позитивно позначиться на швидкості роботи і автономності пристроїв.

Багато уваги під час презентації було приділено оновленій системі камер айфонів. Тепер, iPhone 11 і 11 Pro Max може похвалитися 3-ма основними камерами: широкий об'єктив (основна камера), ультра широкий об'єктив (для зйомки фото з захопленням 120°) і телеоб'єктив (для зйомки портретів і 2-х кратного оптичного наближення).

Також, покупці новинки будуть приємно здивовані блоку живлення з підтримкою швидкої зарядки прямо в комплекті з пристроєм.

Також, у всіх 3-х представлених смартфонах хочеться відзначити:

- На 30% прискорений датчик розблокування смартфона по обличчю Face ID;
- Новий "Нічний" режим для зйомки фото при поганому освітленні;
- Оновлену фронтальну камеру для селфі знімків до 12 МП (7 МП раніше);
- Функцію Audio Zoom при відео зйомці;
- Поліпшений захист від вологи і пилу;
- Новий зелений колір;
- Всі 3 смартфона втратили підтримку 3D Touch (розпізнавання сили торкання на дисплей), на зміну якому прийшов Haptic Touch.

Представники компанії Алло повідомили, що офіційний старт продажів нових айфонів в Україні почнеться дуже скоро. Прямо зараз найбільш нетерплячі покупці можуть "застовпити" право на покупку новинок на сайті Алло, і відразу після оголошення офіційних українських цін і дати старту продажів, отримати можливість зробити попереднє замовлення одним з перших.

Зараз ви читаєте новину «Алло: офіційні Apple iPhone 11, 11 Prо, 11 Pro Max очікуються в Україні в найближчі кілька тижнів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути