Ексклюзиви
пʼятниця, 31 липня 2009 17:07

Дівчинці відрубали голову під час жертвоприношення

Дівчинці відрубали голову під час жертвоприношення
У Індії чоловік відтяв голову дівчинці під час ритуального жертвоприношення. Таким чином вбивця намагався допомогти своїй дружині, страждаючій безпліддям, зачати сина.

Рам Нівас отримав пораду убити дитя від свого дядька, тантричного священика, який захоплюється чорною магією. За його словами, лише після вбивства дівчинки Нівас його дружина змогли б зачати сина.

Тіло дівчинки було знайдене неподалік від її будинку. Труп дитини був обкладений паличками ладану, які використовувалися під час ритуалу. Рам Нівас, його дядько і друг Юсеф Ансарі були заарештовані відразу після виявлення тіла. За словами місцевої поліції, злочинці визнали свою провину.

Цей випадок демонструє ставлення деяких чоловіків до жінок в Індії, які розцінюються як фінансовий тягар для сім"ї. За інформацією медичного журналу The Lancet за останні 20 років в країні було проведено 10 мільйонів абортів тільки через те, що плід був жіночої статі. Також існує непідтверджена інформація, що дівчаток вбивають в пологових будинках, заявляючи, що вони мертвонароджені.

ТСН

Зараз ви читаєте новину «Дівчинці відрубали голову під час жертвоприношення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути