Ексклюзиви
пʼятниця, 10 лютого 2017 12:40

Жовтогарячого алігатора знайшли в США

В американському містечку Хенахен місцеві помітили крокодила оранжевого кольору. Про це повідомляє видання Post and Courier, яке опублікувало знімки тварини. На них зображений алігатор розміром приблизно 1,3 м на березі водойми, в якій живе.

Автор: postandcourier.com
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знайшли чорного пінгвіна

Незвичне для цих тварин забарвлення прокоментував фахівець з вивчення алігаторів Кент Вліт з Університету штату Флорида. На його думку, про генетичні аномалії не йдеться. Оранжевий колір тварини може бути результатом барвника.

"Я практично не сумніваюся, що він якимось чином пофарбований. Це колір іржі або глини. За тиждень колір тварини став менш яскравий. Напевно, змивається у воді", - сказав він.

Автор: postandcourier.com
 

Експерт звернув увагу, що в алігаторів у дуже рідкісних випадках деякі ділянки шкіри можуть бути помаранчевого кольору, але не все тіло. Тому ця тварина не альбінос.

Раніше дельфіна рідкісного рожевого забарвлення знайшли в американському озері. Експерти стверджують, що це, можливо, єдиний дельфін такого забарвлення в світі.

Зараз ви читаєте новину «Жовтогарячого алігатора знайшли в США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути