понеділок, 11 липня 2011 15:25

Злі люди частіше хворіють на рак

Злі люди частіше хворіють на рак

Психологи склали умовну шкалу залежності хвороб людини від характеру і стверджують, що вороже налаштованим людям загрожують онкологічні захворювання.

Фахівці назвали характер людини результатом роботи генів і навколишнього середовища. Дослідження показали, що в групі ризику розвитку раку грудей знаходяться жінки зі злісним, агресивним характером.

Чоловікам з поганою вдачею загрожує рак кишечника. Це пояснюється тим, що негативні емоції пригнічують роботу імунної системи.

Здоров'я людей, що живуть "під напругою" агресії, залежить від викиду гормону кортизолу, адреналіну, від чого і гормональна, і імунна система знаходяться в перевантаженні. Тому такі люди - в групі ризику онкологічних і серцево-судинних захворювань.

Як повідомлялося раніше, досить тяжкі недуги хребта можуть бути спричинені грипом чи будь-якою іншою інфекцією, травмами та стресами.

Щоб запобігти хворобам, лікарі радять більше рухатися, не переохолоджуватися під час купання у водоймах улітку, не сидіти під кондиціонером і не стояти на протягах.

Зараз ви читаєте новину «Злі люди частіше хворіють на рак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути