субота, 05 грудня 2009 16:11

Заміжжя погано впливає на жіночу фігуру

Заміжжя погано впливає на жіночу фігуру

Більшість дівчат, не дивлячись на бурхливий розвиток фемінізму, з юних років мріють вийти заміж за прекрасного принца. Але як відомо, окрім маси достоїнств, у життя в шлюбі є і деякі недоліки. Один з них - це надмірна вага, на яку скаржаться багато заміжніх жінок. Як з"ясували британські учені, більш ніж у 20 % дівчат в перший же рік після весілля псується фігура.

Для більшості наречених струнка фігура в день церемонії одруження - це питання честі. Але як тільки дівчині вдягають заповітну каблучку на палець, починається абсолютно інша історія. Кожна п"ята жінка набирає близько 9,5 кілограма за перший рік після весілля. Про це свідчать результати дослідження, в якому взяли участь три тисячі заміжніх британок.

При цьому 42 відсотки опитаних зізналися, що просто розслабилися, а 22 відсотки вважають, що позбулися необхідності справляти враження на чоловіка після того, як вийшли за нього заміж. Не менше чверті жінок заявили, що почали об"їдатися через засмучення від того, що день весілля вже позаду.

Кожна п"ята британка заявила, що стала повнішати ще під час медового місяця. І що важливо, у 21 відсотка жінок в перший же рік після заміжжя виникають сімейні конфлікти через набрані кілограми.

Кожна третя з опитаних жінок сказала, що в перший рік сімейного життя їм було складно дотримуватися принципів здорового харчування. Багато хто відзначив, що до цього мотивацією для них служило бажання виглядати стрункіше у весільній сукні.

"Багато майбутніх наречених готові місяцями сидіти на виснажливій дієті заради того, аби чудово виглядати на весіллі, - говорить представник компанії - виробника йогуртів, що проводила дослідження. - Але після урочистого для ми відразу забуваємо про свою талію і деколи навіть, немов надолужуючи згаяне, дозволяємо собі масу надмірностей, особливо під час медового місяця", повідомляє Kleo.ru.

Зараз ви читаєте новину «Заміжжя погано впливає на жіночу фігуру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути