Ексклюзиви
вівторок, 15 вересня 2009 17:39

Заборона палити у громадських місцях дає плоди через рік - вчені

Заборона палити у громадських місцях дає плоди через рік - вчені

Як повідомляється у дослідженні британських вчених, заборона паління у публічних місцях призвела до падіння рівня серцево-судинних захворювань.

Кількість серцевих нападів у Англії впала на 10% протягом року після того, як у липні 2007 року вийшла заборона курити у громадських місцях. У Шотландії таке саме дослідження показало зниження їх рівня на 14%.

Таким чином, на уряд буде чинитися дедалі більший тиск, щоб куріння було заборонене і в інших просторах, підсумовує Департамент охорони здоров"я Британії.

Як відомо, у 11 вересня 2009 року український Парламент установив заборону на куріння тютюнових виробів у громадських місцях, у тому числі закладах охорони здоров"я, навчальних закладах, спортивних спорудах, у закладах, підприємствах і організаціях культури, у вагонах поїздів, салонах автобусах, таксі, включаючи маршрутних таксі, тролейбусів, трамваїв, а також у ліфтах житлових будинків.

За матеріалом: The DailyMail

Зараз ви читаєте новину «Заборона палити у громадських місцях дає плоди через рік - вчені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути