середа, 09 січня 2013 14:18

З львівської ратуші спустилися ангели
22

Фото: Фото: Павло Паламарчук

Учора в подвір'ї міської ради Львова відбулася вистава "Коли ангели спускаються з небес". Ставив її духовний театр "Воскресіння". Умовну сцену, де відбувалося дійство, означили великими діжами, в яких горіли дрова. Крім того, протягом усього дійства актори використовували багато вогняних та піротехнічних спецефектів.

Основною лінією вистави є народження Ісуса Христа. Постановку провели вперше, спеціально до різдвяних свят. Найбільшою родзинкою дійства є спуск ангелів із одного з вікон ратуші. Вони спускалися по шнурах. Крила у них підсвічувалися неоновими трубами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Львові побилися Святий Миколай та Дід Мороз

"Люди в ролі ангелів не є акторами нашого театру, - розповів режисер та директор "Воскресіння" Ярослав Федоришин. - Це професійні альпіністи. З їхнім товариством познайомився, коли готував відкриття "Арени Львів". Після цього товаришуємо з ними. Вони радо пристали на пропозицію. Близько тижня проводили репетиції тут у дворики. Спочатку хотіли, щоб вони спускалися із самої башні міської ради. Але там багато всяких балкончиків, виступів. Тому небезпечно."

"Коли ангели спускаються з небес" оповідає про народження Ісуса Христа. Тому наступного разу виставу можна буде побачити аж через рік, на Різдво 2014 року.

"На виставу прийшла із дитиною, - розповіла львів'янка Маргарита Бовтух. - Знаю, що вистави "Воскресіння" завжди захоплюючі. Тому була впевнена, що син залишиться під враженням. Він з відкритим ротом спостерігав за грою акторів."

Зараз ви читаєте новину «З львівської ратуші спустилися ангели». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути