понеділок, 07 грудня 2009 09:49

Yahoo і Microsoft спільно створюють конкурента Google

Yahoo і Microsoft спільно створюють конкурента Google
Компанії Yahoo і Microsoft в п"ятницю підписали угоду про операцію щодо створенню пошуково-рекламного сервісу, йдеться в спільній заяві компаній.

Звістка про те, що Yahoo використовуватиме на своїх сайтах Bing пошуковий сервіс Microsoft, вперше було озвучено в липні цього року.

"Yahoo і Microsoft вітають широку підтримку цієї угоди з боку ключових гравців рекламної індустрії і висловлюють надію на те, що угода завершиться на початку 2010 року", - йдеться в оприлюдненій заяві.

Сторони стверджують, що угода направлена на створення сприятливішого середовища для широких користувачів, а також рекламодавців і видавців.

Як повідомлялося раніше, Yahoo щорічно розраховує отримувати близько 500 мільйонів доларів операційного прибутку, крім того, компанія отримає 200 мільйонів доларів за рахунок економії бюджетних витрат.

За даними агентства, операція направлена на потіснення лідера в сфері інтернет-пошуку компанію Google.

У листопаді минулого року провалилася операція за рекламною угодою між компаніями Google і Yahoo після того, як Google відмовилася від спільних планів під тиском регулюючих антимонопольних органів США і рекламодавців.

РИА "Новости"

Зараз ви читаєте новину «Yahoo і Microsoft спільно створюють конкурента Google». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути