четвер, 05 лютого 2015 15:55

Вражаюче панно з чайних пакетиків зробила малайзійська художниця
6

Мистецтво має безліч проявів. Нерідко створюються шедеври навіть зі сміття. Так, креативна азіатська художниця представила приголомшливе панно, зроблене з 20 000 чайних пакетиків.

Художниця Хун І (Hong Yi, Малайзія), відома також під псевдонімом Red, не перестає дивувати своїх шанувальників оригінальністю використовуваних у її творчості матеріалів. На цей раз дівчина вибрала пакетики чаю. Хун І використовувала їх замість фарб для створення панно під назвою "Teh tarik man".

Малайзійська художниця у своїх витворах дуже часто використовує мотиви, що відображають культуру її країни. На картині зображений чоловік, який заварює чай "тих тарік". У Малайзії це особлива церемонія, в якій напій переливається з одного посуду в інший у супроводі майже акробатичних номерів.

На створення картини висотою 3,2 метра і вагою майже 200 кілограмів у художниці пішло більше 2 місяців. 20 000 чайних пакетиків, які зшивалися між собою і кріпилися на дротяної сітки. На панно використано 10 різних відтінків. Щоб добитися різноманітності кольору дівчина вимочила у воді пакетики з різною температурою.

Зараз ви читаєте новину «Вражаюче панно з чайних пакетиків зробила малайзійська художниця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути