середа, 20 липня 2016 12:40

Відеохостинг YouTube створив кінотеатр зі Снуп Доггом

Відеохостинг YouTube створив кінотеатр зі Снуп Доггом

Відеохостинг YouTube відкрив кінотеатр для шанувальників американського репера Снуп Догга. Відтепер глядачі можуть дивитись відео разом з хіп-хоп виконавцем у залі кінотеатру.

Цей проект називається SnoopaVision. Людина переглядає відео у форматі 360 градусів та опиняється у кріслі кінотеатру. Перед глядачем великий екран, на якому транслюється певне відео, а позаду сидить Снуп та коментує усе побачене.

YouTube відкрив таку можливість лише сьогодні. Для того, щоб увімкнути коментарі Снуп Догга, достатньо натиснути на його силует біля меню налаштування відео. Однак функція поки не доступна для усього контенту. З переліком записів можна ознайомитись на сайті.

Творці проекту запевняють, що користувачі хочуть цю функцію ледь не з першого дня існування відеохостингу. Дехто з глядачів у соцмережах вважає нову розробку найкращою за всю історію людства.

Нагадаємо, Снуп Догг користується шаленою популярністю у Штатах. Реаліті-шоу Snoop Dogg's Father Hood дивилась шалена кількість глядачів. У програмі немає нічого надзвичайного - репер та його родина живуть розкішним життям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Морозиво з м'яса на смак вершково-шоколадне та коштує 2,5 $

Зараз ви читаєте новину «Відеохостинг YouTube створив кінотеатр зі Снуп Доггом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути