Ексклюзиви
середа, 17 серпня 2011 14:36

У Техасі 11-річна дівчинка стала мером

У Техасі 11-річна дівчинка стала мером

11-річна Керолайн Гонсалес виграла право стати мером Форне в штаті Техас на один день, пише видання Pegasus News of Dallas.

Гонсалес стала переможницею конкурсу есе, оголошеного місцевою владою для того, щоб привернути увагу молоді до питань політики та міського управління. Учениця однієї зі шкіл Форне, Керолайн, зайняла крісло керівника міста вранці у вівторок, 16 серпня.

Першим рішенням дівчинки в статусі мера стало саме перейменування частини Головної вулиці на Проїзд Джастіна Бібера. Виготовлення вуличного покажчика з ім'ям Бібера обійшлось міській скарбниці приблизно в 20 доларів, вказує NY Daily News. Знак дозволили залишити на вулиці на добу.

17-річний Джастін Бібер став не першим музикантом, чиїм ім'ям була названа вулиця. Більш зріліші його колеги по сцені були удостоєні честі бути постійно увічненими в назвах вулиць у різних країнах. Так, у США є вулиці Річі Самбора й Дейва Грола, у Польщі - вулиця The Beatles, в Іспанії - вулиця AC / DC, в Німеччині - вулиця Френка Заппи і т. д.

Зараз ви читаєте новину «У Техасі 11-річна дівчинка стала мером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути