субота, 07 липня 2012 04:13

В Індонезії мавпу, яка курить, вирішили відправити в реабілітаційний центр

В Індонезії мавпу, яка курить, вирішили відправити в реабілітаційний центр
Працівники зоопарку вирішили відправити орангутанга на реабілітацію. Фото: АР

Влада міста Суракарта в провінції Центральна Ява вирішили відправити одну зі своїх підопічних у реабілітаційний центр.Як повідомляє Bikya Masr, самку орангутана на прізвисько Торі відвезуть із зоопарку, щоб вона могла відучитися курити - ця шкідлива звичка з'явилася у неї багато років тому.

За словами працівників зоопарку, Торі навчилася з подачі відвідувачів парку - вони регулярно кидають у її вольєр недопалки, і вона підбирає їх і докурює.

За даними Nine MSN, самка орангутанга полюбила сигарети десять років тому і за цей час стала завзятим курцем, що погано позначається на її здоров'ї.

Зараз зоопарк має намір відправити Торі разом з її партнером на відокремлений острів, де до них не будуть приходити відвідувачі. За якийсь час, сподіваються працівники зоосаду, орангутан відвикне від сигарет. Крім того, щоб попередити можливе повернення Торі до шкідливої ??звички, фахівці стежитимуть за поведінкою відвідувачів зоопарку і припинятимуть спроби передачі мавпі сигарет.

Зараз ви читаєте новину «В Індонезії мавпу, яка курить, вирішили відправити в реабілітаційний центр». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути