середа, 04 липня 2012 05:34

На американському шосе зловили кенгуру-втікача

На американському шосе зловили кенгуру-втікача
Фото: NBC

У місті Песко, штат Вашингтон, зловили кенгуру, який втік від свого господаря і опинився на шосе, повідомляє KNDO. Інцидент стався вдень в суботу, 30 червня. В результаті появи тварини на дорозі ніхто не постраждав, хоча поліція зазначила, що така небезпека існувала.

Як кенгуру вдалося втекти від господаря, невідомо. Про те, що тварина скаче по дорозі, в правоохоронні органи повідомили очевидці події. За наявними даними, кенгуру мало не спровокувало дві аварії на шосе, але все обійшлося.

Коли на місце виклику приїхали співробітники поліції, вони вигнали кенгуру з шосе, перекрили ділянку траси машинами, щоб запобігти повторній появі тварини на дорозі, і викликали господаря втікача. В результаті власник тварини зумів зловити свого вихованця і відвезти його додому.

Господар кенгуру проживає в тій частині штату, де можна заводити екзотичних тварин, оформивши попередньо відповідні документи (на території Песко тримати таких звірів, як кенгуру, як вихованців заборонено). Крім кенгуру у господаря тварини також є зебра.

Зараз ви читаєте новину «На американському шосе зловили кенгуру-втікача». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути