понеділок, 05 грудня 2011 14:49

В англійських судах видадуть планшетники для зберігання всіх документів

В англійських судах видадуть планшетники для зберігання всіх документів

Суди в Англії та Уельсі переходять на безпаперову технологію - суддям, прокурорам і адвокатам видадуть планшетні комп'ютери, в пам'ять яких будуть завантажені всі документи, необхідні для ведення процесу. Таким чином відпаде необхідність використовувати документи в паперовій формі.

Першими в квітні майбутнього року планшетні комп'ютери отримають співробітники Королівської прокурорської служби, потім подібні пристрої будуть видані суддям і адвокатам. Поліцейські слідчі також тепер будуть направляти документи до суду в електронній формі. Шотландія і Північна Ірландія мають власну судову систему, так що їх ця реформа не зачепить.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Апеляційний суд не випустив Тимошенко

Відповідно до планів, перехід судів Англії та Уельсу на безпаперову технологію дозволить заощадити до 50 мільйонів фунтів (78,5 мільйонів доларів) до середини 2015 року, коли закінчиться термін повноважень нинішнього уряду і парламенту Великобританії.

Цей захід здійснюється в рамках програми скорочення державних витрат. Уряд Девіда Кемерона обіцяє до кінця терміну своїх повноважень ліквідувати дефіцит держбюджету, який у момент його приходу до влади минулого року становив десять відсотків ВВП, повідомляє ИТАР-ТАСС.

Зараз ви читаєте новину «В англійських судах видадуть планшетники для зберігання всіх документів ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути