Ексклюзиви
понеділок, 08 серпня 2011 14:17

В американському лісі знайшли синю акулу

В американському лісі знайшли синю акулу

Жителі міста Мілтон, штат Нью-Гемпшир, виявили в лісі мертву акулу, яка вже почала розкладатись, повідомляє місцевий телеканал WMUR-TV. Морська тварина була знайдена між дерев неподалік від автодороги кілька днів тому.

За словами мешканця Мілтона Ллойда Елліса, його брат знайшов акулу за запахом. "З лісу йшов якийсь неприємний запах. Він подумав, що це, напевно, мертва тварина або щось таке, й пішов подивитись", - описав дії свого брата Елліс. Коли родич жителя Мілтона опинився в лісі, він побачив там акулу й був дуже здивований. "Можна очікувати, що побачиш у лісі мертвого оленя, але акула - це щось нечуване", - прокоментував знахідку один з мілтонців.

Мешканці невеликого містечка в Новій Англії припустили, що акулу викинули в ліс рибалки. Швидше за все, в них не виявилось ліцензії на рибну ловлю в солоних водах і, дізнавшись про те, що за відсутність документу їх можуть покарати, вони вирішили позбутись рибини. Так акула й опинилась у лісі, звідки до моря треба їхати близько години.

Незабаром після виявлення тварини, яка було ідентифікована як синя акула, на місце приїхали фахівці риболовного відомства й поліцейські. Вони оглянули мертву рибу й вирішили не забирати її з лісу.

Зараз ви читаєте новину «В американському лісі знайшли синю акулу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути