вівторок, 11 вересня 2012 11:12

Ювелір з Одеси переробив свій Mitsubishi у елітний спорткар
11

Олександр Ступкін, 30-річний український ювелір і автолюбитель з Одеси, провів два роки свого життя, перетворюючи старий Mitsubishi Eclipse у свою нову мрію - Lamborghini Revention.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ольга Полякова будує салон краси в автомобілі

Олександр з дитинства обожнює елітні, дорогі і розкішні спортивні машини, тому вирішив власноруч створити авто своєї мрії, благо, працюючи ювеліром, він придбав необхідні для такої справи якості, як терплячість і акуратність. Доти не володіючи жодним досвідом у сфері тюнінгу автомобілів, він за підтримки сім'ї та друзів зміг переробити старенький Mitsubischi Eclipse 2003 року у сяючу копію італійського елітного спорткара фірми Lamborgini.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Віталій Адаричев катає дівчат на лімузині з холодильників

Процес переробки зайняв близько двох років, але отриманий результат однозначно вартував витрачених зусиль і коштів. Може збірка і не виглядає особливо акуратною, однак саморобна Lamborgini Олександра Ступкіна завоювала визнання у веб-користувачів з Росії та України і дозволила йому виграти кілька головних призів на національних змаганнях з тюнінгу автомобілів.

Зараз ви читаєте новину «Ювелір з Одеси переробив свій Mitsubishi у елітний спорткар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути