четвер, 07 вересня 2017 16:18

Українського артиста балету визнали одним з найгарніших чоловіків
18

Український артист балету Сергій Полунін
Фото: kulturologia.ru
Український артист балету Сергій Полунін
Український артист балету Сергій Полунін
Український артист балету Сергій Полунін
Український артист балету Сергій Полунін

У Лондоні в галереї сучасного мистецтва Tate Modern відбулася церемонія нагородження престижної премії Men of the Year Awards від британського журналу GQ. До списку кращих чоловіків 2017 року потрапив український артист балету Сергій Полунін.

Сергія Полуніна назвали одним з найталановитіших танцюристів покоління і відзначили його акторський талант. Артиста нагородили престижною премією Creative Maverick of the Year. Його виступ увійшов до програми церемонії нагородження зірок світового балету.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 12-річний австралієць отримав звання найгарнішого

Полунін був наймолодшим прем'єром Королівського балету Великої Британії. Після – заснував власний колектив Project Polunin. Скоро на екрани вийде голлівудська екранізація роману Агати Крісті "Вбивство в "Східному експресі", де танцюрист знявся у головній ролі.

Премію "ікона року" вручили акторові Марку Хеміллу, відомому завдяки ролі Люка Скайуокера в "Зоряних війнах". Премію "актор року" отримав Джаред Лето. Найкращим виконавцем визнали репера Стормзі, а зіркою рок-н-ролу назвали Ліама Галлахера – колишнього вокаліста групи Oasis.

У Лас-Вегасі пройшов конкурс краси "Міс США", в якому здобула перемогу красуня з округу Колумбія. Учасниці влаштували дефіле у бікіні та позували у казкових сукнях.

Зараз ви читаєте новину «Українського артиста балету визнали одним з найгарніших чоловіків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути