субота, 06 травня 2017 16:50

Українець об'їхав велосипедом 13 країн світу
4

Мандрівник подолав 15 тисяч кілометрів   за 190 днів.
Фото: Український клуб у Сінгапурі
Мандрівник подолав 15 тисяч кілометрів   за 190 днів.
У Сінгапурі одесита зустрічала українська діаспора
У Сінгапурі одесита зустрічала українська діаспора

Одеський велосипедист Руслан Верин об'їздив велосипедом 13 країн світу.

Мандрівник подолав 15 тисяч кілометрів за 190 днів. Дорогою дарував місцевим жителям українські прапорці та розповідав про свою країну, повідомляє 24tv.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Туристи 1,5 місяця блукали в Гімалаях: дівчина померла, хлопець втратив 30 кг

"Зазвичай, люди запрошували додому, дуже дивувались як можна стільки проїхати на велосипеді, – розповідає Руслан. – Майже усі знають Україну і вважають таку поведінку, силу волі, такий прояв сили та здоров'я нормальним для українця".

Руслан Верин розпочав подорож з Одеси. Проїхав такі країни, як Молдова, Румунія, Болгарія, Туреччина, Іран, Пакистан, Індія, Непал Індія, Мьянма, Таїланд, Малазія. Кінцевою точкою став Сінгапур, заради якого і вирушив у поїздку. Там його зустріла українська діаспора, представники якої розтягнули на набережній міста символічну фінішну лінію.

"190 днів в дорозі та 14629км до фінішної стрічки. Але досі сам ще не вірю. В такі моменти особливо переповнює гордість за націю", – сказав Руслан, перетнувши фінішну пряму.

Зараз Руслан Верин повернувся додому. Мама зустріла його з оригінальним букетом у руці: ковбаси, хліба і овочів. Хлопець за цей час відвик від звичної для українців їжі. Тож прямо перед одеським аеропортом вишикувалися десятки людей, які виставили величезний святковий стіл.

Українець Микола Подрезан на візку побував у 48 країнах світу. Зараз планує у об'їхати 35 міст у 27 країнах, на 6 континентах рамках проекту "Планета Земля – погляд з інвалідного візка" .

Зараз ви читаєте новину «Українець об'їхав велосипедом 13 країн світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути