середа, 05 червня 2013 11:46

У Одесу завітала 100-метрова круїзна яхта "Tere Moana"
5

Учора, 4 червня, біля причалу Одеського морвокзалу пришвартувалася яхта "Tere Moana" під багамським прапором. Довжина морської красуні - 100 метрів, ширина - 14 метрів, осадка - 3,4 метра, крейсерська швидкість - 14 вузлів.

Судно може прийняти на борт 95 відпочиваючих, які будуть розміщені у 45 каютах. Їх обслужать 54 члени екіпажу, повідомляє Перший одеський портал.

Яхту створили у 1998 році для французької круїзної компанії "Compagnie Du Ponant", тоді вона носила назву "Le Levant". У жовтні 2012 року круїзна компанія "Paul Gauguin Cruises" (США) придбала, відремонтувала і перейменувала лайнер. Яхта спеціалізується на подорожах до Латинської Америки, на Кариби і в Європу - заходить в порти, які не можуть прийняти великі судна. Найпопулярніший маршрут включає подорож неглибокими морями Таїті, французької Полінезії і Південно-Східної Азії.

Він користується попитом через те, що пролягає по дуже мальовничих місцях. Незважаючи на те, що судно невелике, на борту є безліч місць, здатних привернути увагу туристів - це басейн, дві бібліотеки, панорамний і закритий ресторани, два спортзали, бутік, два бари, перукарня і сауна. Все це знаходиться на 5 палубах яхти.

Зараз ви читаєте новину «У Одесу завітала 100-метрова круїзна яхта "Tere Moana" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути