Ексклюзиви
середа, 03 червня 2009 12:37

У Лос-Анджелесі відкрилася виставка відеоігор E3

У Лос-Анджелесі відкрилася виставка відеоігор E3

У вівторок 2 червня в Лос-Анджелесі офіційно відкрилася щорічна виставка E3. Захід проходить у виставковому комплексі Los Angeles Convention Center.

Організатором E3 виступає компанія Entertainment Software Association (ESA). Виставка продовжиться до 4 червня. Очікується, що захід відвідають не менше 40 тисяч людей.

Цього року виставка поміняла свій формат. Організатори знов перетворили E3 на масштабне ігрове шоу для журналістів і представників ігрової індустрії. Процес реєстрації відвідувачів спростили, проте цей захід як і раніше є закритим, і його не можуть відвідати всі охочі.

Відзначимо, що 2008 року на виставку E3 Media & Business Summit приїхало близько 5 тисяч людей. Пізніше багато видавців і розробники заявили, що їх не влаштовує такий формат заходу. Деякі з них сказали, що не приїдуть в 2009 році на E3, якщо формат не змінять.

Ігрова виставка Electronic Entertainment Expo проводиться з 1995 року. До 2006 року захід перетворилася на одне з найбільших ігрових шоу в світі. 2007 року організатори вирішили перетворити E3 на невелику конференцію. У такому форматі захід проіснував два роки.

Зараз ви читаєте новину «У Лос-Анджелесі відкрилася виставка відеоігор E3». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути