вівторок, 22 листопада 2011 10:35

У центрі Кишинева близько години вулицями бігали свині

У центрі Кишинева близько години вулицями бігали свині

20 листопада в центрі Кишинева з'явилась невелика група свиней, повідомляє Publika.md. Тварини, за інформацією видання, близько години бігали по тротуарах і проїжджій частині, створюючи небезпечні для транспорту ситуації.

Як передає Moldnews, свині спочатку бігали по площі Великих національних зборів, а потім перемістились до будівлі столичної адміністрації. Там їх спіймала поліція.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Бразилії 60 свиней здійснили забіг на 30-метрову дистанцію

Очевидець події Руслан Русу розповів журналістам: "Вони з'явилися раптово. Хтось злякався, почав питати, звідки вони з'явились. Там були [ще й] собаки, і люди думали що вони зараз нападуть на свиней".

За інформацією Moldnews, свиней у центрі міста випустив Олександр Гіске - громадянин Молдови, який нещодавно повернувся з Франції (про рід занять Гіске видання не повідомляє). Таким чином він вирішив висловити протест проти тривалої політичної кризи в Молдові. Республіка, як відомо, вже два роки живе без президента. Парламент країни за останні кілька років уже двічі був розпущений, не виключено, що незабаром він буде розпущений знову.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Свин Гриша спить разом зі своїми господарями

Гіске відмовився ловити випущених свиней, тому тварин довелося ловити поліцейським. Господар свиней був затриманий за звинувачення в хуліганстві. Його оштрафували на 460 леїв (близько 40 доларів).


Зараз ви читаєте новину «У центрі Кишинева близько години вулицями бігали свині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути