Ексклюзиви
вівторок, 01 листопада 2011 16:01

У 92-річної пенсіонерки зажадали посвідчення особи під час купівлі віскі

У 92-річної пенсіонерки зажадали посвідчення особи під час купівлі віскі

У Великобританії 92-річній пенсіонерці відмовились продавати віскі, так як у неї при собі не було посвідчення особи, яке могло б підтвердити її повноліття. Інцидент стався в одному з магазинів у місті Харлоу на заході графства Ессекс, повідомляє UPI.

За словами Дайан Тейлор, коли продавець попросила у неї посвідчення, літня британка вирішила, що співробітниця торгової точки таким чином спробувала зробити їй жартівливій комплімент. Однак виявилось, що продавець налаштована цілком серйозно і дійсно хоче побачити який-небудь документ Тейлор.

Пенсіонерка розповіла, що пред'явила співробітниці магазина проїзний, а також свою медичну карту донора, але цього виявилось недостатньо. "Вона сказала, що їй потрібно дізнатися, скільки мені років. Я була просто вражена і не знала, що робити", - зізналася Тейлор.

"Ніхто б не сказав, що я виглядаю молодше 25 років. Ну в крайньому випадку я б сказала, що на 78", - дотепно зауважила пенсіонерка. Представники магазину попросили вибачення в 92-річної пенсіонерки, але підкреслили, що в торговельній точці не продають алкоголь без пред'явлення документа, який засвідчує повноліття покупця спиртного.

Тейлор збиралась придбати пляшку віскі для свого сина. Чи вдалося їй у кінцевому підсумку купити алкоголь, не уточнюється.

Зараз ви читаєте новину «У 92-річної пенсіонерки зажадали посвідчення особи під час купівлі віскі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути