Ексклюзиви
пʼятниця, 14 червня 2013 12:55

Турецькі прикордонники поставили штамп у іграшковий паспорт маленької британки

Британська школярка Емілі Харріс перетнула кордон Туреччини за іграшковим паспортом свого плюшевого єдинорога Лілі. Про це пише The Daily Mail.

За словами матері дівчинки, Нікі Харріс, вона не звернула уваги, що при підході до прикордонного контролю випадково дала 9-річної Емілі в руки іграшковий паспорт. Коли ж батьки ховали паспорти після митниці, вони помітили, що турецький прикордонник не тільки пропустив Емілі за паспортом єдинорога, але ще й проштампував іграшковий документ.

Вони думали, що їх наздоженуть і змусять повернутися, але ніяких дій з боку прикордонної служби не послідувало. Ще більш дивним батькам дівчинки здалося те, що прикордонник навіть поговорив з Емілі, запитавши, скільки їй років.

До того ж, за словами Нікі, паспорт єдинорога зовні зовсім не схожий на справжні британські паспорти. Паспорт, який використовувала Емілі, був випущений компанією Bear Factory. У ньому наклеєна фотографія іграшкового єдинорога і приведена вся інформація про Лілі Харріс - місце і дата народження, розміри і забарвлення.

Зараз ви читаєте новину «Турецькі прикордонники поставили штамп у іграшковий паспорт маленької британки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути