Ексклюзиви
вівторок, 07 серпня 2007 19:12

Телефон із двома сім-картками коштує 1900 гривень

Оператор мобільного зв"язку life:) пропонує своїм абонентам телефон, у який можна вставити дві сім-картки. Модель "Дженерал Мобайл DST 01" зробила однойменна американська компанія спеціально для life:). Мобілка працює, тільки коли одна з карток — цього оператора.

— В Україні майже третина користувачів мають дві сім-картки, а то й більше, носять по кілька телефонів, — пояснює директор із маркетингу та продажів індивідуального сегмента Озджан Ерміш. — Нашим абонентам ми представили унікальний телефон, який працює з двома картками одночасно.

"Дженерал Мобайл DST 01" має сенсорний екран, карту пам"яті на 512 Мб, 1,3-мегапіксельну камеру, аудіо- та відеоплеєр, USB-з"єднання. Разом із телефоном, який коштує близько 1900 грн, покупець отримує стартовий пакет "Вільний life:)" за 1 коп. і 50 грн на рахунок. Нову модель можна придбати в ексклюзивних магазинах life:). У столиці така крамниця є на вул. Якубовського, 3.

— Поки що це єдина модель, — розказує Оксана Рудюк, начальник департаменту зовнішніх та корпоративних зв"язків life:). — Якщо добре розкуповуватиметься, замовимо жіночі та чоловічі.

У компанії кажуть, що нині відновити загублену сім-картку life:)  коштує 10 грн, а не 30, як було раніше. А ще із 3 серпня мобільний оператор ловить у містах Білогірськ (Крим), Білопілля і Ворожба (Сумська обл.), Юнокомунарівськ, Іловайськ, Гірник, Світлодарськ, Білецьке (Донецька обл.) та Пирятин (Полтавська обл.). Загалом мережа покриває 336 міст і 22 тис. інших населених пунктів України.

Зараз ви читаєте новину «Телефон із двома сім-картками коштує 1900 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути