Ексклюзиви
вівторок, 03 квітня 2012 17:38

Син Маккартні хоче зібрати гурт з синів "бітлів"

Син Пола Маккартні готовий зібрати групу з синів музикантів оригінального складу The Beatles, проти тільки старший син Рінго Старра.

"Це було б чудово", - заявив він в інтерв'ю BBC.

Двоє інших потенційних учасників Beatles-2 - Шон Леннон і Дхані Харрісон - підтримали ініціативу Джеймса Маккартні. А от син Рінго Старра Зак Старкі виявився не схильний до ностальгії. "Як я зрозумів, це не те, чим хотів би зайнятися Зак", - сказав Джеймс. Він додав, що розраховує залучити до групи другого сина Старра - Джейсона Старкі.

Джеймс запевнив, що надія на те, щоб зібрати такий склад, залишається. "Так, природно, треба сподіватися. Я не знаю, чи зробимо ми це, залишається тільки чекати, сподіватися на Бога, на природу. Так що, можливо ", - додав він.

Гурт The Beatles розпався в 1970-му, потім музиканти займалися сольними проектами.

Пол Маккартні, укладаючи контракт з компанією CBS Records, пообіцяв, що зможе зіграти разом з іншими учасниками гурту; вартість возз'єднання тоді оцінювалася в 10,8 мільйонів. Але в 1980-му загинув Джон Леннон, і всі розмови про таку можливість припинилися.

Проте в 1996 році, працюючи над "Антологією", троє музикантів дописали свої партії до чернеток Леннона, випустивши дві нові пісні The Beatles - "Free As A Bird" і "Real Love". У 2001 році помер Джордж Харрісон, ну а останні чутки про хоча б часткове "возз'єднання" The Beatles відносяться до кінця минулого року: ЗМІ повідомляли про те, що Рінго Старр та Пол Маккартні виступлять на концерті в честь літньої Олімпіади в Лондоні 2012 року і в цьому концерті візьмуть участь діти Леннона та Харрісона.

Сини учасників гурту також стали музикантами. Джуліан і Шон Леннон випустили кілька альбомів, Дхані Харрісон прославився тим, що разом з Джефом Лінном закінчив роботу над посмертним альбом Джорджа "Brainwashed", але працював і як самостійний артист. Сини Старра за прикладом батька стали барабанниками. Джеймс Маккартні за освітою архітектор, але це не завадило йому допомагати батькові під час запису альбомів ("Flaming Pie" і "Driving Rain") і випускати власні платівки.

Зараз ви читаєте новину «Син Маккартні хоче зібрати гурт з синів "бітлів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути