пʼятниця, 17 лютого 2012 09:41

Пол Маккартні кинув наркотики заради молодшої дочки

Відомий виконавець, соліст легендарної групи The Beatles сер Пол Маккартні зізнався, що нарешті зав'язав зі своєю давньою прихильністю до наркотиків. Причиною такого вольового рішення стала його молодша дочка.

Популярний співак Пол Маккартні не приховував своєї пристрасті до наркотичних речовин. Легендарний артист почав курити траву приблизно тоді ж, коли отримав до свого імені приставку "сер", ставши кавалером ордена Британської імперії, тобто в середині 1960 років. До наркотику його долучив інший відомий музикант Боб Ділан.

Згодом Маккартні дуже багато експериментував з наркотиками, пробував ЛСД, героїн, кокаїн. У 1972 році його двічі заарештували за зберігання трави, а в 1980-м видворили з Японії, коли виявили в його валізі неабиякий запас наркотику.

Проте зараз музикант зав'язав зі своєю шкідливою звичкою. Сер Пол прийняв таке рішення, щоб не подавати поганого прикладу своїй молодшій дочці Беатріс, матір'ю якої є колишня дружина Маккартні Хізер Міллс.

"Я своє вже відкурив, а коли виховуєш дитину, в якийсь момент, якщо все йде добре, починає включатися почуття відповідальності. До того ж мені вже просто досить", - заявив в інтерв'ю сер Пол.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Пол Маккартні одружився втретє в день народження Джона Леннона

Цікаво, що музикант не пояснив, чому він не закинув свою згубну звичку, коли виховував своїх більш старших дітей. А колишня дружина Маккартні Хізер Міллс у 2006 році, коли тільки почався їхній шлюборозлучний процес, взагалі заявила, що Пол курить траву частіше, ніж нормальні люди п'ють чай.

Між тим сер Маккартні нещодавно знову пов'язав себе узами Гіменея. На цей раз дружиною музиканта стала власниця великого транспортного бізнесу Ненсі Шевелл. Церемонія одруження пройшла 9 жовтня минулого року в реєстраційній палаті в Вестмінстері, що неподалік знаменитої Abbey Road, де знаходилася студія звукозапису The Beatles.

Зараз ви читаєте новину «Пол Маккартні кинув наркотики заради молодшої дочки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути