Ексклюзиви
пʼятниця, 15 червня 2012 07:51

Шведських чоловіків змусять справляти нужду сидячи

Шведських чоловіків змусять справляти нужду сидячи
Фото:wikipedia.org

Представники фракції Лівої партії Швеції мають намір на федеральному рівні ініціювати прийняття закону, що зобов'язує чоловіків справляти малу нужду сидячи. Про це повідомляють шведські ЗМІ.

"Ліві" пояснюють свою ініціативу міркуваннями гігієни. За їхніми словами, введення подібної вимоги зробить туалети чистіше, адже тоді іншим відвідувачам громадських туалетів не доведеться ходити по краплях сечі, залишеними іншими чоловіками.

В якості підтвердження своїх вимог "ліві" наводять дані спеціально підготовленого медичного дослідження, яке нібито доводить, що справляти малу нужду в сидячому положенні набагато продуктивніше, ніж стоячи. Крім того, подібна "дрібниця" стимулює простату, знижуючи ймовірність виникнення подібних захворювань, а також "оздоровлює" їхнє статеве життя.

Шведські професори вже висловили протест "лівим", заявивши, що їх пропозиція жодним чином не сприятиме "очищенню" туалетних кабінок.

Зараз ви читаєте новину «Шведських чоловіків змусять справляти нужду сидячи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути