Ексклюзиви
понеділок, 16 грудня 2019 03:30

Що таке алергія на холод

Що таке алергія на холод
Чи є алергія на холод?

Зі зниженням температури повітря у деяких людей виникають сухість, лущення та тріщини. Це називають алергією на холод. Але справжня алергія на холод – дуже рідкісна хвороба.

Справжня алергія на холод є помилкою імунної системи, й ніхто точно не знає, чому деякі люди чутливі до низьких температур.Проявляється червоним висипом. Він свербить та схожий на слід від кропиви. Реакція може з'явитись за декілька хвилин після контакту з крижаним повітрям, водою в басейні, коктейлем з льодом, морозивом і будь-чим холодним.

З'являється у місці контакту зі збудником і зникає за декілька годин, передає "24 канал".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які продукти новорічного столу найшкідливіші

Алергія на холод може зникнути через 5-6 років після перших проявів, але деяких людей вона супроводжує все життя. Алерголог зможе підібрати лікування та допомогти позбутись хвороби.

Коні, собаки і коти найкраще впливають на здоров'я людини. Перебування з ними прискорює вихід із депресії, стабілізує серцебиття і відновлює роботу шлунку. При формуванні опорно-рухового апарату рекомендується "співпраця" з кіньми. Також наркозалежні та алкозалежні мають більше шансів на реабілітацію при спілкуванні з цими тваринами. Травми та поранення також швидше загоюються.

Зараз ви читаєте новину «Що таке алергія на холод». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути