Ексклюзиви
понеділок, 08 листопада 2010 17:39

Складено рейтинг найнезвичніших телефонних зарядок (ФОТО)
12

Зарядка-пуповина
Фото: Oddee
Зарядка "Solar Tree"
Зарядка-ретрофон
Йо-йо для iPhone
Кубик-Рубік

Зарядні пристрої не тільки заряджають телефонні акумулятори, які розрядилися, але також можуть лякати, дивувати і смішити.

Портал Оddee склав рейтинг зловісних, сексуальних та екологічно безпечних зарядок.

1. Зарядка-пуповина

Медіа-художнику Міо І-Цава (Mio I-zawa) вдалося створити дивний гаджет. Замість звичайного шнура, iPhone ставлять на підзарядку через пульсуючу пуповину.

2. Зарядка "Solar Tree"

Зарядка "Solar Tree" - це "сонячне дерево", що працює за рахунок енергії сонця. Воно заряджає гаджети за допомогою 54 фотоелементів, розташованих на гілках. Гілки регулюються, так що можна повернути їх до світла.

3. Зарядка-ретрофон

iRetrofone Steampunk Copper відлитий з міді. Коштує $ 450. Кожен гаджет відлитий і відполірований вручну дизайнером Скотом Фрілендом (Scott Freeland).

4. Йо-йо для iPhone

Електромагнітна індукція постачає енергією "йо-йо зарядці". Є невеликий вбудований акумуляторний елемент для зберігання отриманої електроенергії. Тому немає потреби заряджати телефон під час гри.

5. Кубик-Рубік

Як і у випадку з зарядкою "йо-йо", за рахунок електромагнітної індукції кінетична енергія перетворюється в електричну, яка зберігається у внутрішній іонно-літієвої батареї. Щоб знайти слоти для зарядки, потрібно потягнути верх кубика.

6. Зарядка в стилі стімпанк

Ідея цієї док-станції відвідала дизайнера Кайла Міллера (Kyle Miller, нік Thin Gypsy Thief) під час завершення роботи над його гітарою. Сам дизайнер захоплюється культурою стімпанк.

7. Вінтажна акустична система для iPod

Розробник цього пристрою вважає, що якісний звук можна одержати тільки за допомогою лампового підсилювача, який забезпечує "теплоту і багатство" звучання улюбленої музики. Вартість $ 800.

8. Зарядка "Orange Dance"

Пристрій важить 180 г і кріпиться на руку за допомогою липучок. Ритмічні рухи під час танцю приводять систему вантажів і магнітів в дію, виробляється електрична енергія, яка накопичується в акумуляторі пристрою. Портативний пристрій "Orange Dance" стане в нагоді для багатоденних концертів на природі.

9. Зарядка-тостер

Дизайнер Хьюн-А Ко (Hyun-A Ko) розробив концепт зарядного пристрою у вигляді тостера. Воно сумісне з усіма розмірами іонно-літієвих батарейок.

10. Зарядка-бюстгалтер "Solar Bra"

Це зарядний пристрій має зелений колір і екологічно живиться сонячною енергією. Труднощі виникають насамперед через те, що сам гаджет по суті - спідня білизна, а сонячна панель закріплена навколо живота володарки девайса.

11. "Кавайний ведмедик" для iPod

Коштує близько $ 21.75. Кабель для iPod встромляється в найнесподіваніший місце тварини.

12. Зарядка-насос

Orange запропонувала екологічний гаджет - гібрид насоса і зарядки. Працює за рахунок перекачування повітря в турбіну, потім турбіна перетворює рухи в енергію. Щоб зарядити батарею на п'ять хвилин розмови, треба докласти стільки ж зусиль, як при накачуванні надувного матраца.

За матеріалами Ruformator

Зараз ви читаєте новину «Складено рейтинг найнезвичніших телефонних зарядок (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути