пʼятниця, 04 жовтня 2013 11:49

Скелет кита і перські килими - незвичайний будиночок дизайнера в США
10

Фото: Фото: kayrosblog

Цей незвичайний будинок належить дизайнерові Майклу Треппу. Його стиль не піддається якій-небудь категоризації. Дизайнерські навички власника дозволили йому скомпілювати всі ці гарні шматочки в єдину мозайку.

Будинок Майкла Трепп був побудований у 18 столітті в містечку Шароні, що в штаті Коннектикут, США . Ця ферма в колоніальному стилі з лабіринтом невеликих кімнат привернула увагу Треппа наявністю двох величезних комор поблизу будинку. Майкл вирішив переобладнати їх під склади для зберігання безлічі предметів меблів та декору, які він привіз зі своїх подорожей по Азії і Європі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кубічні форми і білосніжний фасад - приголомшлива вілла в Пальма-де-Мальорці

Спочатку він не збирався жити в цьому будинку, але потім прийшов до висновку, що буде нерозумно залишати свої скарби без нагляду, і вирішив реставрувати цей занедбаний будинок. Новий господар вирішив об'єднати перший і другий невисокі поверхи, прибравши стеля першого. У результаті вийшли дуже просторі кімнати з високими стелями. Сьогодні важко повірити, що цей незвичайний інтер'єр створений у будинку, який практично розвалювався і був проданий за мінімальною ціною.

Практично всі предмети інтер'єру в цьому будинку мають власну історію. Багато речей були придбані Майклом на аукціонах, деякі в антикварних магазинах або на ринках. Тут можна зустріти ліжко 19-го століття в голландському колоніальному стилі і англійські гобелени 17- го століття, скелет кита з островів Борнео і дзеркало з чиказького бару 19- го століття, а також багато-багато іншого. Підлоги в багатьох кімнатах встелені старовинними перськими килимами поверх дощок, які були зняті з старовинних торгових суден .

Зараз ви читаєте новину «Скелет кита і перські килими - незвичайний будиночок дизайнера в США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути