пʼятниця, 10 березня 2017 22:39

Сім'я з Австралії відтворила з картону кадри відомих серіалів
16

Сцена з фільму «Виживший»
Фото: cardboardboxoffice.com
Сцена з фільму «Один вдома»
Сцена з фільму «Чужий»
Сцена з фільму «Втеча з Шоушенка»
Сцена з фільму «Сімейка Адамс»

Подружжя з Австралії, Леон Мека та Ліллі Ленг, створили унікальний проект "Картонний кінопрокат". Відтворюють сцени з найвідоміших фільмів та серіалів. Для декору використовують картонні коробки, дитячі іграшки та речі домашнього ужитку .

Ідея створення проекту прийшла після того, як пара переїхала з Мельбурна до Сіднея. У домі залишилося багато картонних коробок, тоді Леон знайшов їм окреме призначення. Пристрасні кіномани створили вдома власний майданчик для зйомок, згадуючи найцікавіші моменти фільмів. Героями стали саме подружжя та їх дворічний син.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Страшне кіно: чоловік відтворив жахливі кадри в реальному житті

Свої роботи виставляють у соцмережах Facebook, Instagram, Twitter та на власному сайті. Вже встигли відтворити сцени з фільмів "Матриця", "Чужий", "Зоряні війни", "Володар кілець", "Божевільний Макс", "Форрест Гамп", "Один вдома". У колекції також є кадри з серіалів "Гра престолів", "У всі тяжкі", "Сімейка Адамс".

Зірка телесеріалу "Баффі - повелителька вампірів", американський комедійний актор Том Ленк, знову на піку популярності. 40-річний чоловік пародіює образи голлівудських зірок та відомих особистостей. На його сторінку в соцмережі Instagram підписані більше 200 тис. користувачів.

Зараз ви читаєте новину «Сім'я з Австралії відтворила з картону кадри відомих серіалів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути