неділя, 24 серпня 2008 13:39

Секрет сексуальності: жінок приваблюють міліціонери

Секрет сексуальності: жінок приваблюють міліціонери

Італійські сексологи провели соціологічне дослідження, результати якого показали, що жінки вважають найсексуальнішим заняттям для чоловіків роботу в правоохоронних органах.

Як повідомляє газета La Stampa, представники сил правопорядку, зокрема поліцейські, виявляються лідерами в провідній десятці найпривабливіших із сексуальної точки зору професій. Вони впевнено обійшли рятувальників, пілотів, лікарів і адвокатів.

Дослідження, очолюване Серенелою Саломоні, головою асоціації "Жінки і якість життя" було проведено при участі тисячі жінок у віці від 25 до 55 років.

Метою опитування було не тільки визначити еротичну привабливість тієї чи іншої професії: учасниці опитувань говорили про симпатію, довіру, готовність прийти на допомогу й ефективності представників професій, з якими жінки зіштовхуються в повсякденному житті.

У результаті на першому місці фігурують поліцейські, яким віддали перевагу 34% опитаних жінок. Які основні мотивації такого вибору? 27% приваблює комбінація кольорів їхньої форми: блідо-голубий у сполученні із сірим - делікатні відтінки, що викликають відчуття безпеки. 21% визначили, що фізичні дані поліцейських, які патрулюють місто.

Не беручи до уваги естетику, деякі відповіли, що захисники порядку стали частіше посміхатися (16%), вони проявляють увагу, коли від них хочуть одержати якусь інформацію (12%), вони вчасно приходять на допомогу в надзвичайних ситуаціях (7%). Це тріумф.

Уніформа, таким чином, підтвердила той факт, що вона є непереможною зброєю спокуси, здатною привернути увагу представниць слабкої статі.

Правда також і те, що 26% жінок, які взяли участь у дослідженні, вважають дуже сексуально привабливими й карабінерів. Вони відзначають їхню елегантність (32%), що, однак, не зменшує їхню простоту (24%), у той час як на значну частину жінок справляє враження їхня емблема, що символізує героїзм (19%).

Бронзова медаль серед найсексуальніших професій дісталася пілотам літаків, які зібрали 18% голосів. Жінки вважають їх надійними (29%), представницькими (23%), упевненими (17%), розкутими (10%).

Пляжні рятувальники змушені задовольнятися 4- м місцем (11%). За рятувальниками ідуть з показником в 8% бармени, за яких 23% визнають здатність уже зранку посміхатися, а не бурчати, сприяючи, таким чином, гарному настрою на весь день перебування на пляжі.

На шостому місці, як не дивно, виявилися офіцери, які забезпечують плавання круїзних кораблів. Їм віддали голоси 2% опитаних, що, імовірно пов"язане з бумом такого типу відпочинку. Останні місця в класифікації з мізерним рейтингом займають лікарі, кухарі, муляри й адвокати. Іншими словами, ті, хто не має шарму, який йде від уніформи.

Таким чином, на думку сексологів, дослідження підтвердило не тільки те, що людина у формі сприймається в її репресивній функції, але й те, що жінкам особливо подобається поліцейський - психолог і утішник.

Нагадаємо, що вчених займає також і питання жіночої привабливості: так, нещодавно фахівці із Брунельського університету прийшли до висновку, що найбільш сексуально привабливі жінки мають маленький ріст, довгі ноги й великі груди, повідомляє Корреспондент.net

Зараз ви читаєте новину «Секрет сексуальності: жінок приваблюють міліціонери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути