пʼятниця, 02 березня 2012 16:06

Шанувальники Гаррі Поттера незабаром зможуть відвідати Хогвартс
5

Любителі книжок та фільмів про Гаррі Поттера зможуть наблизитись до своїх улюблених героїв настільки близько, наскільки це можливо. Неймовірна модель школи Хогвартс незабаром буде вперше виставлена на загальний огляд на майданчику студії Ворнер Бразерс.

Цей макет було створено для найпершого фільму - "Гаррі Поттер та філософський камінь" - та був використаний для зйомок в усіх наступних фільмах. Макет замку становить майже 16 метрів у діаметрі, у ньому було використано 2 500 спеціальних оптично-волоконних лампочок, за допомогою яких вдавалося імітувати світильники та рух студентів, які ходять коридорами школи. Тут навіть можна помітити мініатюрних сов у вежі та маленькі петельки, на яких тримаються двері.

Переможець премії БАФТА, дизайнер Стюарт Крейг, спроектував та збудував цей фантастичний мініатюрний палац за допомогою своєї команди. Будівля Даремського собору, що у Великобританії, та палац Алнік - стали прототипами Хогвартсу.

Тригодинний екскурсійний тур для кожного шанувальника "поттеріани" включатиме у себе візит до Великої зали школи та кабінету Дамблдора, тут можна буде побачити значну частину реквізиту фільму, включаючи мітлу Гаррі - "Німбус 2000". Інший тур включатиму у себе візит до спальні хлопчиків, хатини Хагріда, а також у клас зілля професора Амбрідж в Міністерстві Магії.

Зараз ви читаєте новину «Шанувальники Гаррі Поттера незабаром зможуть відвідати Хогвартс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути