пʼятниця, 21 березня 2008 15:05

"Самсунґ Симфоні" має висувні динаміки

Автор: Фото: Андрій ЄЛОВІКОВ
  Євгеній Скальський із магазину ”Юнітрейд” показує телефон ”Самсунґ Симфоні”. У крамниці є мобілки червоного й сірого кольорів
Євгеній Скальський із магазину ”Юнітрейд” показує телефон ”Самсунґ Симфоні”. У крамниці є мобілки червоного й сірого кольорів

Компанія "Самсунґ" випустила музичний телефон F310. Цю модель створили разом із датським виробником акустичних систем "Банґ енд Олуфсен". В Україні її презентували як "Самсунґ Симфоні". Хоч у Росії та в більшості інтернет-магазинів ту саму модель називають "Самсунґ Серенада".

— Коли вмикаєш музику, то динаміки телефону висуваються. Можна слухати, як на магнітофоні, — розповідає Павло Солопай, 23 роки, продавець-консультант магазину "Юнітрейд" на Хрещатику.

Ззаду на апараті прикріплена металева пластина. Це опора, щоб поставити мобілку на стіл. Телефон має 4 Гб вбудованої пам"яті, сенсорний дисплей, радіо. Але камери немає.

— У ньому можна зберегти тисячу контактів та тисячу пісень, — веде далі Павло. — Динаміки добре передають низькі частоти, що унікально для мобільних.

У телефоні є ексклюзивні рингтони — "звук трикутника", "музика вітру" та дзвін кришталю. Їх розробили спеціально для цієї моделі. "Самсунґ F310 Симфоні" коштує 6 999 грн.

Зараз ви читаєте новину «"Самсунґ Симфоні" має висувні динаміки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути