понеділок, 23 грудня 2013 13:11

Розмальовані каски дарують тим, хто чесно відстояв на барикадах Євромайдану

На столичному Майдані Незалежності розмальовують будівельні каски. У вільний час їх розписують четверо чоловіків, а потім дарують тим, хто стоїть на барикадах.

"Спочатку клеїли на каски наліпки із гаслами Євромайдану. Якось одного разу взяв у руки каску і почав виводити на ній візерунок. Зразу ж підійшло кілька хлопців. Попросили, щоб і їхні каски так розмалював. Відтоді замовлень з кожним днем стає все більше", - розповів кореспонденту Gazeta.ua автор ідеї Ігор Белінський.

"Каски розписуємо маркером. Коли візерунок готовий, покриваємо зверху лаком. Після цієї процедури фарба на касці не стирається", - додав він.

Ігор Белінський наголосив, що в подарунок розписані каски можуть отримати ті чоловіки, які чесно відстояли на барикадах.

"Каски даруємо тим, хто чесно відстояв на барикадах. Чоловіки стоять на барикадах 4 години, потім 8 годин відпочивають. Після здачі варти можуть вибрати собі будь-яку. Найбільшою популярністю користуються каски із гербом України та петриківським розписом", - сказав він.

"Одну каску розписуємо хвилин 40. Скільки вже розмалювали і подарували, порахувати дуже важко", - додав Ігор Белінський.

Зараз ви читаєте новину «Розмальовані каски дарують тим, хто чесно відстояв на барикадах Євромайдану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути