Ексклюзиви
понеділок, 19 жовтня 2020 12:43

Рок-гурт відіграв концерт у величезних пластикових сферах

Рок-гурт відіграв концерт у величезних пластикових сферах
Подібний концерт в Оклахомі був не першим для гурту. Фото: twitter.com/juliatbraun

Американський рок-гурт The Flaming Lips зіграв в Оклахомі концерт, на якому і музиканти, і фанати перебували у надувних кулях, що унеможливлювали передачу Covid-19.

Ідея такого концерту народилася з ескізу, намальованого фронтменом колективу Вейном Койном у перші дні пандемії, повідомляє CNN.

"У 2019 році я зробив невеликий малюнок, де виступає The Flaming Lips. На ньому я був єдиною людиною у "космічній" кулі, а всі інші просто нормальні. Потім я зробив ще один малюнок із виступом у 2020 році. Сценарій — такий самий, але в кулях і я, і всі інші. Мені сподобалося, як це виглядало. Ти можеш бути схвильований, можеш кричати скільки хочеш, але просто не можеш заразити людину поруч", — сказав Койн.

Група попросила обмежену кількість (біля 100 осіб) шанувальників прийти на концерт заздалегідь, де їм видали "бульбашки".

Подібний концерт в Оклахомі був не першим для гурту. The Flaming Lips виступили так само на шоу Стівена Кольбера у травні, де було близько 30 глядачів у залі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скандал з концертом Полякової. Співачка звинуватила главу МОЗ в передвиборчих "маніпуляціях"

Британський рок-гурт Led Zeppelin виграв суд за авторство пісні Stairway To Heaven. Справа почалась 2014-го. Позов до музикантів подав Майкл Скідмор. Представляє гітариста Ренді Вулфа з гурту Spirit, який помер 1997-го. Нібито Led Zeppelin запозичила мелодію з його композиції Taurus.

Зараз ви читаєте новину «Рок-гурт відіграв концерт у величезних пластикових сферах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути