четвер, 17 травня 2012 11:39

Роботу графітяра Бенксі знищив відповідальний сантехнік

Графіті роботи Бенксі, що зображує пацюка з парашутом і оцінене у 50 000 доларів, знищив сантехнік, який проклав труби через стіну із зображенням в мельбурнському районі Праран.

Багато жителів кварталу висловили обурення у зв'язку з тим, що графіті, намальоване художником 15 років тому, було зіпсоване таким чином, повідомляє російська служба ВВС.

"Вони несвідомо знищили важливу частину міського пейзажу, яка, безумовно, є прекрасним зразком стріт-арту, навіть не подумавши про це. З іншого боку, Бенксі, можливо, посміявся б, дізнавшись, що всі так переживають через те, що він може намалювати в будь-який день ", - заявила ЗМІ місцевий бізнесмен Тіна МакКензі, знайома з автором твору за листуванням.

Щур з парашутом став вже третьою з 2010 року роботою художника, знищеною в Мельбурні: попередні дві були випадково зафарбовані при проведенні мерією реставраційних робіт.

Бенксі ретельно приховує своє реальне ім'я, оскільки більшу частину своїх картин він малює на стінах будинків у британських містах.

Зараз ви читаєте новину «Роботу графітяра Бенксі знищив відповідальний сантехнік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути