Ексклюзиви
вівторок, 09 жовтня 2012 12:15

"Руйнівники міфів" довели, що головний герой "Титаніка" міг врятуватися

Американські "руйнівники міфів" довели, що головний герой фільму "Титанік" режисера Джеймса Кемерона, усе ж таки міг врятувати своє життя, якби його кохана Роуз посунулася на дошці, завдяки якій трималась на воді.

Відома кінострічка 1997 року, головні ролі в якій зіграли Леонардо Ді Капріо та Кейт Вінслет, свого часу стала блокбастером. Глядачі звикли співчувати героям фільму, які опинилися на борту легендарного "Титаніка" та щоразу мріяли про щасливий фінал, у якому б закохані герої — Джек Доусон та Роуз ДеВітт Б'юкейтер — врятувалися разом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кейт Вінслет вразила своєю скромністю і сексуальністю одночасно

Через це з'явилося багато критики щодо фіналу фільму: глядачі будь що намагалися врятувати головного героя фільму, який за сценарієм гине від переохолодження.

Автори популярної передачі "Руйнівники міфів" на Discovery Channel вирішили перевірити один з найпопулярніших варіантів порятунку Джека Доусона. Згідно з ним, якби Роуз посунулася на дошці, завдяки якій у фіналі стрічки вона утрималася на поверхні води, її коханий Джек цілком міг би розташуватися поруч і також врятуватися від смерті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відомий режисер Джеймс Кемерон подався на дно океану

Незважаючи на те, що режисер фільму запевнив "руйнівників", що такий варіант був неможливий, Адам Севедж та Джемі Хайнмен все ж довели: якби Роуз зняла свій рятувальний жилет — дошка витримала б обох героїв. Для цього вони провели спеціальний експеримент, відтворивши всі умови фільму: від температури води до мокрого одягу, у який були вдягнені герої.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хвилина фільму про "Титанік" коштувала мільйон доларів

Втім режисер заспокоїв "руйнівників".

"Мабуть ви усе ж таки випустили якусь деталь, бо якщо сценаристи говорять, що Джек має померти — він все одно помре, хоч би що. Можливо наша дошка була зовсім трохи меншою чи тоншою, і вона б точно пішла під воду", - пожартував Кемерон.

 

Зараз ви читаєте новину «"Руйнівники міфів" довели, що головний герой "Титаніка" міг врятуватися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути